Szlovák cég alapítás

Facebook

E-mail

Copyright © 2023 Law&Business s.r.o.
Minden jog fenntartva.

8.00 - 16.00

Elérhetőek vagyunk munkanapokon

+421 918 478 534

Amennyiben kérdése van, hívjon bátran!

Facebook

Keresés
Menu
 

Milyen a jó szlovák cég székhely szolgáltató?

Law & Business - Szlovák Cég Alapítás > Cégalapítás  > Milyen a jó szlovák cég székhely szolgáltató?

Milyen a jó szlovák cég székhely szolgáltató?

Ahogy minden hazai, úgy szlovák cégnek is rendelkeznie kell egy székhellyel, ahova beérkeznek a levelek és az egyéb küldemények. Ez problémás lehet, ha Ön nem rendelkezik szlovák ingatlannal. Ma már azonban erre is van megoldás, amit székhely szolgáltatásnak hívnak. De mi az, amit érdemes még tudni róla? Milyen a jó cég székhely szolgáltató? Tartson velünk és kiderül! 

 

Fontos leszögeznünk kapásból az elején, hogy a cégünk megítélése szempontjából fontos a tényleges székhely, tehát nem lesz elég egy falusi roskadozó vályogház. Fontos, hogy minőségi szolgáltatást válasszunk, ugyanis amellett, hogy hatalmas terhet vesz le a cégtulajdonos válláról, jelentős precizitást igényel és komoly felelősséget maga után vonó feladat. De milyen szolgáltatásokat végez el egy jó cég székhelyszolgáltató? 

 

Nos, a jó cég székhelyszolgáltató tulajdonképpen teljes mértékben elvégzi az adminisztrációs teendőket, ami például… 

 

  • A számlák továbbítása a könyvelőnek, elektronikus úton is 
  • A postai küldemények, akár kisebb, elfogadható méretű csomagok, fogadása 
  • Hivatalos dokumentumok kommentálása magyarul 
  • A cégtulajdonos értesítése a teendőkről 
  • Kérés esetén a küldemények felbontása, szkennelése, továbbítása és archiválása 

 

Amellett, hogy a Law & Business székhelyszolgáltatása teljes mértékben megfelel a fenti elvásároknak, a jól felszerelt irodánk folyamatosan nyitva tart és hozzáértő személyzet van jelen, így teljeskörű, profi szolgáltatást biztosítunk társaságoknak és magánvállalkozásoknak. Nálunk megtalálható minden alapvető céges dokumentum, így nem kell attól félnie, ha bármelyik állami szerv személyesen keresné fel a céget. Válasszon minket és engedje, hogy hatalmas terhet vegyünk le az Ön válláról! 

 

Kérdése van a szlovák cég székhelyszolgáltatással kapcsolatban? Nem tudja, hogyan kezdjen neki? Állunk szíves rendelkezésére! Meginvitáljuk Önt egy díjmentes konzultációra, ahol minden kérdése megválaszolásra kerül és megismerheti, hogy mit tehetünk az Ön céljaiért. A jelentkezéshez nincs más dolga, mint kattintson IDE és töltse ki a lap alján található űrlapot! Várjuk.