Szlovák cég alapítás

Facebook

E-mail

Copyright © 2023 Law&Business s.r.o.
Minden jog fenntartva.

8.00 - 16.00

Elérhetőek vagyunk munkanapokon

+421 918 478 534

Amennyiben kérdése van, hívjon bátran!

Facebook

Keresés
Menu
 

Rólunk

Ismerjen meg Minket és mi pedig az Ön igényeit!
a

A Law & Business teljes csapata

Engedje meg, hogy Köszöntsük Önt a Law & Business teljes csapata nevében. Vállalkozásunk minden munkatársa széleskörű szakmai ismerettel és tapasztalattal azért dolgozik, hogy az Ön által Szlovákiában alapítandó vagy már üzemeltetett vállalkozása jogilag és az üzemszerű működést tekintve minden területen stabil lábakon álljon. Könyvelőink, ügyvédeink, jogászaink az Ön céljaiért dolgozni. Ismerje meg Őket közelebbről.

Köszönjük, hogy minket választott!
JUDr. Németh Katalin

JUDr. Németh Katalin

ügyvédnő

Biográfia

JUDr. Németh Katalin, ügyvédnő jogi tanulmányait a Paneurópai Egyetem jogi karán folytatta, amelyen 2009-ben magiszteri (Mgr. ) diplomát szerzett. 2009-ben sikeresen elvégezte a mediátorképzést is. 2011-ben a már említett Paneurópai Főiskola jogi karán doktori (JUDr.) titulust szerzett. Következő év novemberében sikeresen letette az ügyvédi vizsgákat és 2013. január 1.-től tagja a Szlovák Ügyvédi Kamarának. Jelenleg folytatja tanulmányait a csehországi BIBS főiskolán amely LL. M. (Master of Law) képzettséget igazoló diplomát nyújt a Britt Nottingham Trent University által. JUDr. Németh Katalin aktívan beszél szlovákul, magyarul és angolul.

JUDr. Németh Miklós

JUDr. Németh Miklós

jogász

Biográfia

JUDr. Németh Miklós, jogász a Paneurópai Egyetem jogi karán végzett 2012-ben. Egy évvel később 2013-ban doktori (JUDr.) diplomát szerzett. 2011-ben jogi tanulmányait bővítette az izlandi University of Iceland egyetemen, ahol legfőképpen a nemzetközi- és Európai Uniós jog terén bővítette tudását. 2012 júniusától praktizál jogászként. Szlovákul, magyarul és angolul aktívan kommunikál. Szakterülete leginkább a kereskedelmi jogra, családjogra és telekkönyvi jogra öszpontosulnak.

Budai Erika

Budai Erika

asszisztens

Biográfia

Budai Erika 2014 februárjától dolgozik az ügyvédi irodában mint asszisztens. Kereskedelmi és üzleti szakon végzett 1996-ban. Több éven keresztül Angliában élt és tanult, ezért a szlovák és magyar nyelven kívül angolul is aktívan kommunikál. Irodánkban az adminisztratív tevékenységet tölti be, továbbá aktív kapcsolattartó az ügyfeleinkkel.

Opavská Anna

Opavská Anna

könyvelő

Biográfia

Opavská Anna a Nyitrai Ipari Középiskola és könyvviteli átképző tanfolyam elvégzését követően 2001 óta hivatásszerűen a könyvviteli szakmában tevékenykedik. A 2011-es év során sikeresen teljesítette a Szlovák Jegybank Banki Képesítő Intézete által szervezett magasabb fokú képesítő tanfolyamot, hitelnyújtás, biztosítás és viszontbiztosítás terén. Opavská Anna tagja a Szlovák Könyvelők Központjának, ahol állandó jelleggel bővíti tudását adózás- és könyvvitel terén, ami elkerülhetetlen munkája során, figyelembe véve a vonatkozó törvények állandó változásának ütemét. Aktívan beszél szlovákul és magyarul is. Ügyfelei mindegyikére személyes figyelmet szán.

a
350

Ügyféllel dolgoztunk együtt

a
177

Biztosított székhelyszolgáltatás

a
113

Biztosított szlovák könyvelés

a

Kérdése van vagy ingyenes konzultációt szeretne?

Amennyiben kérdése van bátran lépjen velünk kapcsolatba a kapcsolat oldalon található űrlap segítségével vagy jelentkezzen díjmentes konzultációnkra, ahol akár személyesen vagy telefonon számos hasznos tippet vagy jogi segítséget kaphat.