Szlovák cég alapítás

Facebook

E-mail

Copyright © 2023 Law&Business s.r.o.
Minden jog fenntartva.

8.00 - 16.00

Elérhetőek vagyunk munkanapokon

+421 918 478 534

Amennyiben kérdése van, hívjon bátran!

Facebook

Keresés
Menu
 

Konzultáció

Tegyen próbára Minket, vegyen részt ingyenes konzultációnkon.

Mi az a díjmentes konzultáció?

A díjmentes konzultáció egy olyan személyes vagy telefonos megbeszélés, amely során az érdekelt szolgáltatási témában megválaszoljuk minden kérdését és részletes információkkal szolgálunk a Szlovák rendszerről. Ezen konzultáció során megbeszéljük mi a legeffektívebb megoldás az Ön által felvázolt cél megvalósításában.

Egy konzultáció időtartama általában 30-90 perc a téma összetetségének függvényében. Törekszünk a személyes találkozóra, viszont tiszteletben tartjuk az Ön lehetőségeit is, tehát ha a konzultáció a távolság, vagy egyéb okokból nem kivitelezhető személyes találkozó útján irodánkban, készséggel állunk rendelkezésére egy telefonos megbeszélés, vagy más virtuális találkozó során is.

A konzultáció ingyenes és kötelezettségmentes, tehát nem kötelezzük Önt semilyen teljesítésre vagy szolgáltatásaink igénybevételére.

a

Kiknek szól?

Gyakorlatilag bárkinek, aki érdeklődik az általunk kínált szolgáltatások valamelyike iránt. Természetesen ez nem azt jelenti, hogy Önnek ajánlani fogjuk szolgáltatásaink egyikét, mivel ha Önnek nem éri meg pl. szlovák céget alapítani, vagy autoját Szlovákiában forgalomba helyezni, akkor tőlünk ilyen tanáccsal is fog távozni.

Hogyan épül fel?

A díjmentes konzultáció elején megismerkedünk az Ön elképzelésével és igényeivel. Alaposan taglaljuk a részleteket is, hogy megbizonyosodjunk arról milyen feltételek az adottak a tárgyilagos témában. Miután megismerkedtünk a részletekkel és az igényeivel, komplex információkkal szolgálunk a lehetőséggekel kapcsolatban. Minden esetben tudatjuk Önnel a feltételeket is, tehát hogy milyen együttműködés szükséges az Ön oldaláról, valamint milyen dokumentumokkal, információkkal kell szolgálnia. A konzultációt, amennyiben megoldást találtunk az igényeinek kielégítésére, egy árajánlatot tartalmazó együttműködési ajánlat átadásával zárjuk.

Miért éri meg regisztrálni?

Amennyiben oldalunkon regisztrál, feliratkozik hírleveinkre. Hírleveink túlnyomó része tartalmilag az aktuális ajánlatainkat mutatja be, valamint igyekszünk naprakész információkkal szolgálni a témákat érintő törvénymódosítasokról. Célunk, hogy regisztrált látógatóink és ügyfeleink “művelődjenek” az adott témákban és aktuális információkkal rendelkezzenek az egyes változtatásokról.

Hol vehető igénybe a konzultáció és mi történik a jelentkezés után?

A személyes ingyenes konzultáció előzetes egyeztetést követően irodánkban vehető igénybe Párkányban, a Námestie svätého Imricha 21 szám alatt. A jelentkezést követően e-mailben vagy telefonon kapcsolatba lépünk Önnel, amikor időpontot egyeztetünk a személyes- vagy telefonos konzultáció lebonyolításához.

Töltse ki űrlapunkat és jelentkezzen még ma!


  Részletek

  A *-al jelölt mezők megadása kötelező

  Kapcsolat

  ingyenes konzultáció


   Részletek

   A *-al jelölt mezők megadása kötelező

   Szolgáltatások

   amiben a legjobbak vagyunk
   • Szlovák cégalapítás
   • Működő cégek értékesítése
   • Szlovák székhelyszolgáltatás
   • Szlovák könyvvitel és adótanácsadás
   • Szlovák autó regisztráció